Op 10 en 11 april 2021 staan we op de jaarlijkse Duinenmars, parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan Kijkduin, met een tentoonstelling.

De Duinenmars is het wandelevenement, georganiseerd door en voor Scouts en belangstellenden.  Waar je bijvoorbeeld kunt trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse door 40 km te lopen, of met je welpen/groep 5 of 10 km en de volgende met vrienden de 15 of 25 km. En dan natuurlijk een medaille halen en even uitrusten op het plein waar ook het Reizend Scoutingmuseum staat met haar tent, of voordat je gaat lopen even binnenwandelt en kijkje komt nemen.

Er is altijd wel wat bijzonders te zien bij onze  interactieve tentoonstelling, waarbij het wandelen zeker niet wordt vergeten.

maandag 1 maart 2021