Blue Flower

Herfst

 

Ook dit jaargetijde heeft natuurlijk zijn eigen charme, met stormen, buien, lagere temperaturen, zorgt het oa. voor vallende bladeren, en is het volop genieten binnen van de warme omgeving en warme choco.
Activiteiten worden dan ook wat meer binnenshuis uitgevoerd, maar ook nu is het nog steeds fijn om lekker buiten te kunnen ravotten.

Het Reizend Scoutingmuseum, zit dan ook niet stil, en kun je dan ook tegen komen bij diverse activiteiten van Scoutinggroepen of evenementen, ook bij niet Scouts events willen wij  graag  uitleg geven en laten zien, waarom het spelletje van Scouting zo leuk is en door duizenden Scouts over de hele wereld word ondersteund.

Container Actie

Graag jullie aandacht voor de actie van Reizend Scoutingmuseum.

Onze houten tentoonstellingskasten moeten helaas weg uit de huidige opslag in Made en hebben we geen andere opslagmogelijkheid. Gekozen is om een of 2 containers aan te schaffen zodat ze in elk geval veilig en droog kunnen worden weggezet. Wij hebben toestemming om een container in Riel, waar onze collectie ook is opgeslagen, te plaatsen. Maar het kopen/vervoer/plaatsen kost veel geld, raming is € 3.000.- en zoveel heeft Reizend Scoutingmuseum niet om ‘even’ uit te geven.

Wij hebben nu een steunactie (crowdfunding) gestart, doneer ook zodat de kasten straks in een container kunnen en we ze kunnen blijven gebruiken bij tentoonstelling. Alvast dank voor donatie.

https://www.steunscouting.nl/.../reizend-scoutingmuseum...

Beste mensen / gulle gevers,
Wat fijn dat jullie gehoor geven aan onze oproep om te doneren voor een container, misschien 2 zelfs, waarvoor onze dank, maar we zijn er nog niet.

Inmiddels hebben we ook wat tips van experts gekregen over containers en opslag van hout erin.
Kasten mogen niet tegen de wand aan staan als er geen bekisting in de stalen container is, dan gaan de kasten heel snel rotten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daar gaan we dan ook rekening mee houden, 15 cm afstand houden over de lengte van een container aan beide zijden scheelt toch weer 30 cm in de breedte totaal en kan net uitmaken of 1 of 2 containers nodig hebt. Zomaar even een waardevolle tip en dank hiervoor.

! Deel onze actie op Facebook als je kunt / wilt zoveel mogelijk, ook hiervoor onze dank,

Team Reizend Scoutingmuseum/actie container

Naambandje Museum

Welkom in de wondere wereld van het Scouting erfgoed dat door ons Reizendmuseum wordt beheerd voor jouw, je vrienden, familie en iedereen, die Scouting een ruim hart toedraagt.

Het is het enige museum dat net als een circus met een tent rondtrekt en overal laat zien wat een leuke dingen je bij Scouting kunt doen en er in het verleden ook al werd gedaan.

 

 Sponsor het Reizend Scouting Museum met je aankopen, het kost je niets extra en we krijgen een leuke commissie.

Klik op het logo om te beginnen.

Of open deze pagina

 

 

maandag 22 juli 2024