Depot Oosterhout                                                                                                               Depot Riel

Na een plezierige periode van enkele jaren moeten wij helaas afscheid nemen van ons huidig Depot in Oosterhout, en het op heel korte termijn verlaten.
Het pand krijgt een nieuwe, andere, functie.

Dat betekent dus dat wij plotseling genoodzaakt waren om naarstig op zoek te gaan naar vervangende opslagruimte die ook geschikt is voor de opslag van de collectie, waarvan sommige unieke objecten heel fragiel of breekbaar zijn en dus geacclimatiseerd en veilig moeten worden opgeslagen.

Wij hebben inmiddels een gedeeltelijke oplossing gevonden in Riel, hier kunnen we de collectie herinrichten en in voortreffelijke conditie opslaan.

Voor de opslag van de vitrinekasten en andere display mogelijkheden zijn wij nog zoekende om ook dit nog ergens te kunnen opslaan.
Heeft u misschien een mogelijkheid, dan willen we heel graag in contact komen.

Verhuizen, dat kost altijd geld, en dat hadden wij natuurlijk niet ingecalculeerd, en daarom zijn we een steunactie gestart via steunscouting.nl.
Doe jij mee en geef jij het museum ook een klein
financieel duwtje in de rug voor de verhuizing?

Wij zijn heel dankbaar met iedere donatie, groot of klein.

Reizenscoutingmuseumlogo liggend geelHet Reizend Scoutingmuseum is een heel actief clubje vrijwilligers, die iedereen graag wil laten meegenieten van het moois wat Scouting te bieden had, en nog steeds heeft.
U zult ons dan ook vaak kunnen treffen op verschillende activiteiten, of op onze werklocatie in Oosterhout, welke activiteit of wanneer.........kijk hier maar eens.

zondag 22 mei 2022