Herfst

 

Ook dit jaargetijde heeft natuurlijk zijn eigen charme, met stormen, buien, lagere temperaturen, zorgt het oa. voor vallende bladeren, en is het volop genieten binnen van de warme omgeving en warme choco.
Activiteiten worden dan ook wat meer binnenshuis uitgevoerd, maar ook nu is het nog steeds fijn om lekker buiten te kunnen ravotten.

Het Reizend Scoutingmuseum, zit dan ook niet stil, en kun je dan ook tegen komen bij diverse activiteiten van Scoutinggroepen of evenementen, ook bij niet Scouts events willen wij  graag  uitleg geven en laten zien, waarom het spelletje van Scouting zo leuk is en door duizenden Scouts over de hele wereld word ondersteund.

Reizenscoutingmuseumlogo liggend geelHet Reizend Scoutingmuseum is een heel actief clubje vrijwilligers, die iedereen graag wil laten meegenieten van het moois wat Scouting te bieden had, en nog steeds heeft.
U zult ons dan ook vaak kunnen treffen op verschillende activiteiten, of op onze werklocatie in Oosterhout, welke activiteit of wanneer.........kijk hier maar eens.

vrijdag 19 april 2024