Herfst

 

Ook dit jaargetijde heeft natuurlijk zijn eigen charme, met stormen, buien, lagere temperaturen, zorgt het oa. voor vallende bladeren, en is het volop genieten binnen van de warme omgeving en warme choco.
Activiteiten worden dan ook wat meer binnenshuis uitgevoerd, maar ook nu is het nog steeds fijn om lekker buiten te kunnen ravotten.

Het Reizend Scoutingmuseum, zit dan ook niet stil, en kun je dan ook tegen komen bij diverse activiteiten van Scoutinggroepen of evenementen, ook bij niet Scouts events willen wij  graag  uitleg geven en laten zien, waarom het spelletje van Scouting zo leuk is en door duizenden Scouts over de hele wereld word ondersteund.

 

Wat doe je met Scoutingmateriaal als er een oud-scout overlijdt of een Scoutinggroep wordt opgeheven? Ongewild wordt er soms veel, mooi en goed, materiaal weggegooid terwijl een ander het nog goed kan gebruiken. Dat kan voorkomen worden als iedereen weet dat:

  • je het materiaal kunt nalaten aan het Reizend Scoutingmuseum, en dat ook laat beschrijven bij de Notaris.
  • ook financiëel opzicht kun jedit doen, van belang is dat dit goed wordt vastgelegd.
  • bij opheffen van Scoutinggroepen kun je al eerder overleggen wat te doen met het materiaal, gaat het mee met een fusie of wordt de groep echt opgeheven? Wil je het behouden voor Scouting, dan kan het Reizend Scoutingmuseum wat voor jullie doen en het gebruiken bij haar tentoonstellingen.

Laat het Scoutingmateriaal niet verloren gaan, het is doro de eigenaar/groep met zorg opgebouwd en gekoesterd. Laten wij er verder voor zorgen en het laten zien.

Contactgegevens

Postadres :                                           
Reizend Scoutingmuseum p/a 
Debussystraat 71
4102 AR Culemborg
Mail : 
info at reizendscoutingmuseum.nl  ( at = @
 ) 
Mobil : 
+31 6 109 288 16
Bankgegevens :
NL88 RABO 0127 901 604
Ten name van het Reizend Scoutingmuseum

donderdag 22 februari 2024