Herfst

 

Ook dit jaargetijde heeft natuurlijk zijn eigen charme, met stormen, buien, lagere temperaturen, zorgt het oa. voor vallende bladeren, en is het volop genieten binnen van de warme omgeving en warme choco.
Activiteiten worden dan ook wat meer binnenshuis uitgevoerd, maar ook nu is het nog steeds fijn om lekker buiten te kunnen ravotten.

Het Reizend Scoutingmuseum, zit dan ook niet stil, en kun je dan ook tegen komen bij diverse activiteiten van Scoutinggroepen of evenementen, ook bij niet Scouts events willen wij  graag  uitleg geven en laten zien, waarom het spelletje van Scouting zo leuk is en door duizenden Scouts over de hele wereld word ondersteund.Wij willen u hier heel graag laten meegenieten van onze collectie, die wij middels uw schenkingen steeds verder kunnen uitbreiden en laten zien.Natuurlijk blijft dit maar een beperkt overzicht, van wat wij in ons depot hebben en kunnen tonen, het blijft daarom altijd interessant om terug een kijkje te komen nemen.

  

Om ook het verhaal te horen achter het object, kunt u contact met ons opnemen of in onze tent / stand binnen lopen, als wij bij een evenement aanwezig zijn.Kijk gerust eens rond !

De Website van het Reizend Scouting Museum is heel dynamisch, en krijgt veel updates, dus kom gerust regelmatig weer eens kijken wat we hebben kunnen toevoegen aan het geheel.

 

 

 Sponsor het Reizend Scouting Museum met je aankopen, het kost je niets extra en we krijgen een leuke commissie.

Klik op het logo om te beginnen.

Of open deze pagina

 

 

Contactgegevens

Postadres :                                           
Reizend Scoutingmuseum p/a 
Debussystraat 71
4102 AR Culemborg
Mail : 
info at reizendscoutingmuseum.nl  ( at = @
 ) 
Mobil : 
+31 6 109 288 16
Bankgegevens :
NL88 RABO 0127 901 604
Ten name van het Reizend Scoutingmuseum

donderdag 22 februari 2024