Depot Oosterhout                                                                                                               Depot Riel

Na een plezierige periode van enkele jaren moeten wij helaas afscheid nemen van ons huidig Depot in Oosterhout, en het op heel korte termijn verlaten.
Het pand krijgt een nieuwe, andere, functie.

 

Dat betekent dus dat wij plotseling genoodzaakt waren om naarstig op zoek te gaan naar vervangende opslagruimte die ook geschikt is voor de opslag van de collectie, waarvan sommige unieke objecten heel fragiel of breekbaar zijn en dus geacclimatiseerd en veilig moeten worden opgeslagen.

Wij hebben inmiddels een gedeeltelijke oplossing gevonden in Riel, hier kunnen we de collectie herinrichten en in voortreffelijke conditie opslaan.

Voor de opslag van de vitrinekasten en andere display mogelijkheden zijn wij nog zoekende om ook dit nog ergens te kunnen opslaan.
Heeft u misschien een mogelijkheid, dan willen we heel graag in contact komen.

 Verhuizen, dat kost altijd geld, en dat hadden wij natuurlijk niet ingecalculeerd, en daarom zijn we een steunactie gestart via steunscouting.nl.
Doe jij mee en geef jij het museum ook een klein
financieel duwtje in de rug voor de verhuizing?

http://www.steunscouting.nl/team/helpende-handjes/donateurs#

 Wij zijn heel dankbaar met iedere donatie, groot of klein.

 

 
 

 

SponsorKliks- Browser-Extensie

Zoals wel bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke Lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor het Reizend Scoutingmuseum

Om toch in deze uitzonderlijke tijden het museum financieel te kunnen helpen, vragen  wij je om de Sponsorkliks Chrome browser-Extensie te installeren.
Deze zorgt ervoor dat je Sponsorkliks niet gaat vergeten bij je aankopen via Internet.

Hierdoor ontvangt het Reizend Scoutingmuseum meer inkomsten en die kunnen wij momenteel ook hard gebruiken.

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg zou u ons enorm kunnen ondersteunen

het instaleren van de browser-extensie duurt nog geen minuut Wil je weten hoe dat gaat?
Dan kijk maar eens op "Deze Video"

Of wil je hem gelijk al "Downloaden"

Alvast bedankt voor je hulp en steun in deze moeilijke tijd !

Met vriendelijke groet,
Bestuur van het Reizend Scoutingmuseum


Een vriend van het museum is:
  • Een vriend die een keer helpt tijdens een klusdag
  • die jaarlijks een vriendenbijdrage ad € 25.- stort
  • vrienden helpen, als ze kunnen, met in- en uitladen tijdens evenementen
  • hebben materiaal en kennis beschikbaar gesteld voor tentoonstellingen
  • vinden het leuk om af en toe mee te gaan naar een evenement en mensen te vertellen over de tentoonstelling die we daar hebben staan.
  • geven ideeën door van of over evenementen of klussen.
  • zijn onmisbaar voor het museum.
Zin om ook vriend te worden? Stuur dan even een berichtje naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (at=@)

We hebben heel veel vrienden bij het museum, en die hebben we ook hard nodig. Waarom? Door de bijdrage van de vrienden is het mogelijk om de collectie in stand te houden en te laten groeien. Het beheer en behoud kosten het museum steeds meer tijd en geld.

Wij hebben de collectie opgeslagen in Oosterhout bij Breda. Van daaruit werken we, helaas geen expositieruimte, maar we gaan door. We blijven exposities op maat maken, advies geven en naar de mensen toe te gaan.
Maar daar hebben we vrienden en geld voor nodig, heel veel vrienden en geld!

> Steun ons werk door ook vriend van het museum te worden. 

Door € 25.-(per jaar) te storten op banknummer ** NL88 RABO 01 27 901 604 ** t.n.v. Reizend Scoutingmuseum steun je ons werk en het museum. Als vriend krijg je jaarlijks de nieuwsbrief(ven) waarin alle activiteiten staan vermeld.

Ook als Scoutinggroep/vereniging kun je vriend worden van het museum. Als groep betaal je dan € 35,-- en wordt je ook uitgenodigd op de Vrienden Jamboree. Daarnaast krijg je, als groep, bij meerdere aanvragen voor exposities voorrang.

Welkom zijn alle giften, ook van € 5.-- of € 10.-- en verplicht je tot niets, maar zijn we ook heel blij mee. 

Ben jij al vriend van Reizend Scoutingmuseum? Wil je vriend worden? Stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak € 25.- over. Wij sturen je dan een bevestiging als vriend zijnde en ontvang je 2 x per jaar onze nieuwsbrief. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om een kijkje in ons opslagdepot te nemen in Oosterhout (NB), tijdens onze klusdagen of op afspraak.

 

 

 Sponsor het Reizend Scouting Museum met je aankopen, het kost je niets extra en we krijgen een leuke commissie.

Klik op het logo om te beginnen.

Of open deze pagina

 

 

zondag 22 mei 2022